כיום רבים בוחרים מגשי אירוח להרמת כוסית בחגי תשרי. הרמת כוסית בעבודה היא דרך נפלאה לחגוג ולהחדיר את תחילת החגים של חודש תשרי.
אבל מה כדאי להזמין עם המגשים אלה? הנה כמה רעיונות:
הזמינו מגשים עם פינגר פוד, טוסטונים, סנדווצ’ונים, גבינות וכולי. הוסיפו יין או מיץ ענבים: נהוג להשתמש ביין או מיץ ענבים לקידוש (הברכה על היין) בחגים אלו. אתה יכול לספק אפשרויות יין אדום ולבן, כמו גם מיץ ענבים לא אלכוהולי למי שלא שותה אלכוהול.
מגשי אירוח של תפוחים ודבש: תפוחים טבולים בדבש הם דרך סמלית לאחל שנה טובה ומתוקה במהלך ראש השנה. ספק מיכלים קטנים של דבש ופרוסות תפוחים להנאת האורחים.
מגש אירוח משולב רימונים: רימונים הם גם פרי סמלי לראש השנה, המייצגים את המעשים הטובים הרבים שמקווים לבצע בשנה הקרובה. כלול כמה גרגירי רימון טריים בקישוט מגשי האוכל.
הגישו תמרים: תמרים נאכלים באופן מסורתי במהלך ראש השנה, והם יכולים להוות תוספת מתוקה למגש האירוח.
אגוזים: הציעו מגוון אגוזים, כמו שקדים או אגוזי מלך, בכלים קטנים לנשנש לאורחים.
מפיות וצלחות: כלול מפיות חד פעמיות וצלחות קטנות לשימוש האורחים. ניתן להשתמש גם במחזיקי מפיות דקורטיביים או בעיצובי צלחות המתאימים לנושא החג.
אלמנטים דקורטיביים: הוסף כמה נגיעות דקורטיביות למגש, כגון פרחים טריים, עלי סתיו, או פסלונים קטנים של רימונים המסמלים את החג.
מגע אישי: שקול להוסיף מגע אישי על ידי הכללת פתק בכתב יד או כרטיס עם ברכת חג או הודעה לאורחים שלך.
כרטיסי ברכה: ספקו כרטיסים מודפסים עם הברכות לקידוש ומסורת התפוח והדבש למי שאולי אינו בקיא במנהגים. שתהיה לכם שנה טובה!