בצק פריך פרווה עם שמן בקלות ובמהירות

“`html

בצק פריך פרווה עם שמן

מי לא אוהב את התענוג הבלתי נגמר של טעמים נימוחים ובצק פריך שממוסק בפה? אם יש משהו שמצליח להקפיץ את המצב רוח, זה בצק פריך שמזכיר לנו עוגיות של סבתא או את הקינוחים המושלמים שמסביב לשולחן החג. במתכון הזה נלמד איך להכין בצק פריך פרווה עם שמן, שיביא לכל אישה ואיש תענוג מהאגדות. מדובר במתכון פשוט, אבל התוצאה משגעת – כזה שיכול להפוך כל קינוח לאגדי! יאללה, בואו נתחיל!

זמן הכנת המתכון, רמת קשיות והמנות

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן קירור: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • כמות מנות: כ-8-10 מנות

הרכיבים הדרושים

בצק פריך פרווה עם שמן הוא באמת מתכון שיהיה קשה לכם להפסיק להכין. הוא מתאים לאירועים שונים, ולא ידרוש מכם יותר מדי מאמצים! הנה מה שתצטרכו:

  • 500 גרם קמח מנופה
  • 200 מ”ל שמן קנולה או שמן זית
  • 150 גרם סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 4-6 כפות מים קרים
  • 1 כפית תמצית וניל (אופציונלי)

מרכיבים חלופיים

כמובן שניתן לשדרג את המתכון הזה! אם אתם טבעוניים או נמנעים מגלוטן, תוכלו להשתמש בקמח שקדים או קמח תפו”א במקום קמח החיטה הרגיל. הסוכר יכול להיות גם סוכר קוקוס, ואם אתם רוצים להגביר את הטעם, ניתן להוסיף קינמון או אפילו ציפורן לרכב את טבלאות המתכון או להכנת מרציפן מבצק הפריך!

שלבי ההכנה

ועכשיו, הגיע הזמן להיכנס למטבח ולהתחיל להכין את הבצק המדהים הזה!

  1. מניחים קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה ומערבבים היטב.
  2. יוצקים את השמן לתוך הקמח ומערבבים בעזרת מזלג עד שהתערובת סיבית.
  3. מוסיפים תמצית וניל (אם רוצים) ומערבבים שוב.
  4. מוסיפים את המים הקפואים בהדרגה ומערבבים עד שמתקבל בצק רך ונעים.
  5. מעבירים את הבצק לשולחן העבודה ומעבדים אותו עד שהוא הופך לשטח אחיד.
  6. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות 30 דקות.
  7. הוציאו את הבצק מהמקרר ותנו לו לעמוד כמה דקות לטמפ’ החדר לפני השימוש.
  8. רדדו את הבצק על משטח מקומח בעובי של 0.5 ס”מ והשתמשו בו למגוון קינוחים שתרצו!

תוספות ושדרוגים אפשריים

עכשיו כשיש לכם את הבצק המושלם הזה, אתם יכולים להוסיף לו טעמים מיוחדים. מומלץ לשלב שוקולד צ׳יפס, אגוזים טחונים, אפילו שברי פירות יבשים. אם תשקלו לאפות את הבצק בפאי, אפשר למלא אותו בקרם פירות או נוטלה, וכך לקבל דברים שאין להם תחליף!

שאלות ותשובות

כיצד שומרים את הבצק הנותר?
אתם יכולים לשמור את הבצק לא מכוסה במקפיא למשך כחודש. לפני השימוש יש להפשיר אותו בטמפ’ החדר.

האם ניתן להכין פאי עם הבצק הזה?
בהחלט! ככל שתשקיעו בעבודת רידוד הבצק נכון, תקבלו פאי מרהיב.

כיצד ניתן לשדרג את המתכון לדיאטה?
שימוש בקמח ללא גלוטן ושומן בריא כמו אבוקדו עשויה להיות דרך מצוינת לשדרגו.

מתי כדאי להשתמש בבצק מהבצק הזה?
אפשר להשתמש בו לטעמים שונים: עוגיות, פאי או גם כמה קינוחים אישיים!

האם תוספת של ביצים תגרום לשינוי טעמים?
תוספת ביצים תעזור לבצק להיות יותר נימוח, אבל עדיין תוכל לשמור אותו פרווה.

האם ניתן להקפיא את הבצק?
כמובן! זה אחד היתרונות הגדולים של בצק פריך!

מה עושה את הבצק הזה ממכר במיוחד?
המרקם הפציח שלו והטעמים המתקבלים מכל תוספת יכולים לגרום לכם להרגיש שאתם בעולם שכולו מתוק.

האם יש טכניקות מסוימות לבצק שכדאי לזכור?
תמיד כדאי לשמור על טמפ’ נמוכה כדי למנוע מהחמאה להתמוסס!

מהם יתרונות השמן על פני חמאה?
שמן מקנה לרוב מרקמים יותר קלים ונים-קלים לאפייה.

כמה זמן ניתן לחכות עם הבצק במקרר לפני השימוש?
עד יומיים – אל תשכחו את הבצק הזה, הוא ישיב אתכם בטעמים שיכולים לשדרג כל קינוח!

אלה היו כל הסודות של המתכון המדהים הזה. אני ממליץ לכם לשתף את המתכון הזה עם חברים, משפחה ואפילו אנשים במטבח שלכם! בין אם אתם חוגגים אירוע, או פשוט רוצים לפנק את עצמכם בכמה טעמים שונים, בצק פריך פרווה עם שמן הוא משהו שאסור לכם לפספס!

“`

כתוב/כתבי תגובה

Call Now Buttonהתקשרי עכשיו